Наставникът на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер говори преди утрешния двубой с Левски в плейофите

...
Наставникът на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер говори преди утрешния двубой с Левски в плейофите
Коментари Харесай

Дино Топмьолер: Левски отлага мачове, значи иска да ни бие

Наставникът на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер приказва преди утрешния дуел с Левски в плейофите на Лигата на конференциите. 42-годишният експерт даде спонтанна конференция в Германия, преди на следващия ден " орлите " от " Дойче Банк Парк " да дойдат в София за първия дуел със " сините ". 

" Какво е ситуацията преди мача? Радостта е голяма. Радвам се, че се класирахме за този мач и че имаме опция да играем с Левски ", стартира Дино Топмьолер.

" Подготовката за мача? За страдание нямахме толкоз доста време, липсват ни въпреки всичко някоя и друга подготовка, нямахме доста време в действителност, само че желая да запазим ритъма през три дни, както е във Висшата лига на Англия.

В Левски има двама доста положителни бразилци, от които би трябвало да имаме почит. Ще се опитаме да установим тактичност с 4-3-3, знаех, че няма да бъде елементарен мач ", сподели още треньорът. 

Знаем, че българите отложиха два мача, това подсказва, че те желаят доста да завоюват. Знаем, че билетите са продадени и че стадионът ще е цялостен. Това демонстрира, че ще е доста сложен мач за нас ", сподели още синът на Клаус Топмьолер.

" Да, двама наши футболисти се разболяха и ще пропуснат мача в София - единият е Макото Хасебе. При всички случаи Аурелио Бута е допустима алтернатива за промяна, само че не сме определили състава. Искаме при всички случаи да участваме в евротурнирите и да влезем в груповата фаза на Лигата на конференциите.

Искахме да създадем последната подготовка в Германия, с цел да се концентрираме и да се подготвим добре за съперника на мира, да обмислим тактиката си ", продължи немският треньор. 

" Говорихме с някои играчи, всички в офанзива имат добра техника и са доста положителни футболисти. В неделя, когато играхме срещу Дармщат, беше доста горещо, уморихме, ще вземем всички тези фактори в поради и ще решим по отношение на състава. Как ще влезем в играта? Искаме да реализираме оптимални резултати, би трябвало да преценим по какъв метод да подходим към мача.

Продадени са всички места, стадионът ще е цялостен, желаеме да дадем най-хубавото от себе си. 

Кристиян Якич? Той даде доста за успеха в неделя, радваме се, че ще бъде с нас. Надявам се, че и Робин Кох ще ни поддържа по същия метод. Рандал Коло Муани? Тук е, направи добра подготовка тази заран, ще бъде с нас на следващия ден ", добави Дино Топмьолер. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР